Blog

Náhradní plnění 2021

SPLNĚNÍ POVINNÉHO PODÍLU

Jeho splnění lze dosáhnout třemi způsoby:
  • přímé zaměstnávání OZP
  • odběrem služeb v rámci náhradního plnění
  • finanční odvod státu – to je 2,5 násobek průměrné měsíční mzdy v národním hospodářství za první až třetí čtvrtletí sledovaného kalendářního roku za každou OZP, kterou by zaměstnavatel měl zaměstnat
 

VYPLATÍ SE?

Díky odběru služeb od státem uznaných dodavatelů splníte povinný podíl a získáte.
Číst více

Náhradní plnění 2020

Náhradní plnění je jedna z možností jak splnit povinný podíl zaměstnávání osob se zdravotním postižením daným zákonem č. 435/2004 Sb. o zaměstnanosti. Zákon umožňuje více možností, jak tento povinný podíl splnit. Náhradní plnění je tím však nejefektivnějším řešením, pokud Vám obor Vašeho podnikání přímo neumožňuje zaměstnávat OZP a chcete se vyhnout finančnímu odvodu státu. Neváhejte a zažádejte si o odběr náhradního.
Číst více

Náhradní plnění 2019

I fyzická ostraha se může odebírat v rámci náhradního plnění. Je to služba, která se hodí každému objektu. Zajistí Vám, že je vše v pořádku, zprostředkuje chod recepce, telefonní ústředny nebo interní kurýrní služby bezpečně a kvalitně. Předejdete s ní rizikům, vykonává bezpečnostní opatření, která slouží k prevenci všech rizik a zamezení újmy na zdraví..
Číst více

Náhradní plnění 2018

Fyzická ostraha je služba, která se hodí každé společnosti nehledě na typ objektu nebo předmět podnikání. I takovouto bezpečnostní službu lze odebrat v rámci náhradního plnění. Co je náhradní plnění a pro koho je vhodné? Náhradní plnění slouží jako jedna z možností plnění povinného podílu OZP zaměstnanců. Zákon udává zaměstnavatelům, kteří mají více jak 25 zaměstnanců, povinnost zaměstnávat osoby.
Číst více

Doplňkové služby k fyzické ostraze

V dnešní moderní době již samotná fyzická ostraha v řadě případů nestačí pro kvalitní zabezpečení. Bezpečnostní služby se ovšem neustále modernizují a vyvíjejí, a tak je k dispozici klientům celá řada dálkové či technické ostrahy, která ideálně doplňuje ostrahu fyzickou.

Číst více
Page 1 of 212